Det er ikke nemt at stable højt med en truck i højden!

16 november 2019 anders_lundtang_hansen

Som noget af det første lærer man med en gaffeltruck, hvordan man styrer den, så man kan køre rundt og noget nær vende på en 50-øre.

Derefter begynder man at give sig i kast med, at man skal løfte ting, som ofte befinder sig på paller, hvis der er tale om klassisk løfteri på et lager, så man kan lærer at balancere de ting rundt og placere dem andre steder på lageret, til afhentning, tage dem ind eller lignende.

Den slags skal man selvfølgelig også lære, hvis man ikke har paller til rådighed, som man kan indføre gaflerne fra trucken i, hvorfor man måske må finde på et alternativ, hvor man også kan finde tyngdepunktet at balancere med – men den slags kræver øvelse.

Og angående øvelse så er det virkelig for mange mennesker noget nære frygtindgydende at skulle løfte opad med ens gaffeltruck de første par gange, hvor varerne ender med at komme flere meter over jorden og tit højere op end selve gaffeltrucken.

Det er her, man tænker på, at man har med flere tons at gøre, som man selv har ansvaret og ikke mindst kontrollen over, der skal passes på.

Selvfølgelig kan uheld ske helt nede i gulvhøjde, for hvis den slags gods tipper, så kan det jo være noget skrøbeligt noget, der let går i stykker, eller man kan være uheldig, at det rammer noget andet, så det bliver ødelagt – og er der selv ikke overfladiske skrammer, så kan noget indmad også gå i stykker.

Men når man så kommer op i højden, så øger man chancen for større skader, desto højere man kommer op – så den slags skal man virkelig øve sig på vedvarende gange og under forskellige forhold.

Mangler du dine næste gaffeltrucks, så er der kun ét rigtigt sted at handle dem, og det er hos protruck.dk

Flere Nyheder