Få den bedste mekaniker service på dit lokale autoværksted

14 april 2020 Astrid_Pedersen

Er du bil ejer, bosat i det nordjyske, og på jagt efter et veludstyret autoværksted befolket af dygtige og engagerede fagfolk? Så kan du med fordel svinge forbi Farvergårdens Autoservice ApS.

Hvem er Farvergårdens Autoservice ApS?

Farvergårdens Autoservice ApS er dit autoværksted i Aalborg. Her kan du få udført alle former for service og reparation af bil – fra udbedring af en Bilka bule eller en ridse i lakken til total skader.

Farvergårdens Autoservice ApS er et AutoMester værksted, hvilket er din garanti for et stykke vel udført mekaniker arbejde. Hos Farvergårdens Autoservice ApS er de dygtige mekanikere kvalificeret til at udføre såvel service som reparation af alle biler uanset type, producent, model og årgang. Farvergårdens Autoservice ApS er desuden autoriseret til at stemple i bilens service bog i forbindelse med service eftersyn. Dette forlænger nyvogns garantien på nyere biler, hvilket er en stor fordel for dig som bil ejer.

Farvergårdens Autoservice ApS tager sig lige så gerne af biler af ældre dato, og sikrer gennem grundig måling af køre egenskaber, sikkerhed med videre, at det er forsvarligt at lade bilen trille rundt på de danske veje.

Hvad kan Farvergårdens Autoservice ApS tilbyde?

Ud over reparationer og service eftersyn, kan du hos Farvergårdens Autoservice ApS få foretaget dine halvårlige dækskift fra sommer til vinter dæk. Dette er en fordel for dig som helst overlader den slags opgaver til fagfolk. Du kan sågar med en service aftale hos Farvergårdens Autoservice ApS få mulighed for at opbevare dine dæk når de ikke er brug. Og så får du selvfølgelig den bedste rådgivning og vejledning om hvornår dækmønsteret er så slidt at det er på tide at investere i helt nye dæk.

Hvis du er interesseret i at blive kunde hos Farvergårdens Autoservice ApS, kan du booke tid til service via hjemmesiden https://www.farvergaardensauto.dk/ 

Flere Nyheder