Få en skrotpræmie for din gamle bil i Holstebro

15 december 2020 silje_hansen

Alle bilproducenter tager et ansvar, når det kommer til at bortskaffe de gamle biler. Det ansvar bliver taget i forhold til at sikre at nedbrydningen af de gamle biler, som bliver produceret sker på en miljøbevidst måde. Hvis du derfor har en ældre bil eller en bil, der har tjent sin pligt, som ikke kan betale sig at reparere på eller sælge, kan du med fordel overveje at skrotte din bil. Der findes flere muligheder for, når du skal skrotte din bil. Du kan enten vælge en af de skrotforhandlere, der arbejder sammen med bilproducenterne, hvor bilen bliver nedbrudt på en miljøvenlig måde og hvor du modtager en skrotpræmie, eller mod betalig få skrottet din bil hos en almindelig autoophugger.

De fleste vælger en professionel autoophugger, der kan hjælpe med at udbetale en skrotpræmie for din gamle. Det vigtigste er dog at din bil lever op til de få krav der er, for at kunne modtage skrotpræmien.

Hvad kræver det for at opnå skrotpræmien for sin gamle bil?

For at kunne modtage skrotpræmien kræver det at bilen har været tilmeldt minimum en ansvarsforsikring. Bilen må ikke være afmeldt før juli år 2000. Bilen må maksimalt veje 3500 kg, hvor der er plads til mere end 9 personer i bilen inkl. føreren. 

Kan du sætte flueben ud for disse ovenstående krav, er din bil berettiget til at få udbetalt skrotpræmien uanset om det er en benzin eller diesel bil.

Vælg den rette autoophugger for at få udbetalt en skrotpræmie

Er du på jagt efter en autoophugger, der kan hjælpe med at skrotte din bil og udbetale skrotpræmien med det samme? Så har vi lavet en lille undersøgelse, for at hjælpe dig lidt på vej, hvis du er bosiddende i Holstebro eller omegn. Her kan vi varmt anbefale Veder Skrot, som har en del års erfaring med at skrotte biler.

Flere Nyheder