Få penge for dine gamle skrotbiler i Nordsjælland her

13 november 2020 silje_hansen

Har du en ældre bil, der ikke har været i brug i lang tid, eller som har været ude for et uheld? Hvis ikke det kan svare sig at reparere din bil, så er der stadig gode penge at hente i den. Du har i dag mulighed for at få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil, nemlig.

En skrotpræmie er en udbetaling, der sker i samarbejde med staten og bilproducenterne. Bilproducenterne tager et ansvar i at sikre, at de biler de producerer også bliver nedbrudt på en miljøvenlig måde. Dermed også med mulighed for at genanvende de komponenter og dele, som stadig kan bruges.

Sådan får du udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil

For at kunne få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil, skal du opsøge et autogenbrug eller en autoophugger. Her er det kun miljøgodkendte autogenbrug, som du kan anvende for at få udbetalt skrotpræmien. Hvis du vælger et autogenbrug som ikke er miljøgodkendt, kan du ikke forvente at få udbetalt en skrotpræmie.

Det er ikke alle biler der kan godkendes en skrotpræmie. For at vurdere om din bil kan blive godkendt til skrotpræmien, skal den være afmeldt senest juli år 2000. Bilen må maksimalt veje 3500 kg, hvor der er plads til maksimum 9 personer inklusiv føreren. Derudover skal der som minimum have været registreret en ansvarsforsikring på bilen inden den blev afmeldt. 

Hvis du kan nikke ja til ovenstående kriterier, er du godt på vej til at få udbetalt skrotpræmien for din gamle bil. 

Hvilket autogenbrug skal du vælge på Nordsjælland?

Leder du efter et miljøgodkendt autogenbrug, hvor du kan aflevere dine skrotbiler i Nordsjælland, kan vi varmt anbefale kroghsautogenbrug.dk. Her får du altid en god service og hurtig udbetaling af pengene. Hvis du har behov for hjælp til at afhentning af din bil, kan de også hjælpe med det. 

Flere Nyheder