Ferie i Danmark? Lej en campingvogn

17 juni 2021 Mathias Nielsen

Der er nok mange af os, der er begyndt at tænke lidt over, hvor og hvordan vi skal holde sommerferie. Tidligere har det været oplagt at tage til udlandet, men nu er det blevet mere almindeligt at overveje, hvordan man kan holde ferie herhjemme i Danmark eller eventuelt i nærtliggende lande, såsom Sverige eller Tyskland. Men hvordan holder man så ferie i Danmark? Ja, der er naturligvis flere forskellige muligheder, så det afhænger lidt af, hvad man selv godt kan lide.

Mange har jo enten sommerhus eller de lejer et sommerhus, fordi det er nemt og meget komfortabelt. Der er også dem, der godt kan lide udelivet og som simpelthen tager på ferie i et telt. Det kan være cykelferie eller andet. Sejlbåd er også en hyggelig måde at holde ferie på. 

Men en lidt overset ferieform er den gode gamle campingferie, hvor du simpelthen bor i en campingvogn. Campingferier har især tidligere været populære blandt familier og enlige, og det er der flere grunde til.

Derfor bør du leje en campingvogn til din ferie

Noget af det, der er så smart med en campingvogn er, at den nemt kan flyttes rundt. Så hvis du vil på ferie i Skagen den ene dag og i Hamborg den næste, så kan du nemt bare hægte campingvognen på bilen og tage afsted. Det er supersmart.

Noget andet godt ved campingferier er, at selvom du bor i din egen vogn, så er det stadig lidt socialt. Man bor nemlig typisk på campingpladser, hvor der er mange andre folk der holder ferier. Det vil sige, at børnene kan finde andre børn at lege med og der er i det hele taget andre mennesker tilstede til at skabe en god sommerferiestemning.

Det kan være dyrt at købe en campingvogn, så det er et godt alternativ at vælge at leje en. Lej campingvogn i Nordjylland her.

Flere Nyheder