Flot og grundig lakering af bil i Kalundborg

16 februar 2020 Astrid_Pedersen

Leder du efter en autolakerer i Kalundborg? Så kan du med fordel kontakte KE Laksupport.

Hvem er KE Laksupport?

KE Laksupport er din autolakerer, hvis du er bosat i eller omkring Kalundborg i det vestlige Sjælland. Hos KE Laksupport kender de dygtige og erfarne medarbejdere vigtigheden af at aflevere et solidt stykke arbejde, når det handler om lakering af biler eller motorcykler.

En bils karosseri kommer eksempelvis ud for rigtig meget i løbet af sit liv, som kan slide hårdt på det. En bule i døren eller en ridse i lakken repræsenterer langt mere end et kosmetisk problem. Opstår der utætheder i den ellers tætte og vand afvisende lak, kan der hurtigt opstå tæring og korrosion – altså rust. Og når et rust angreb først får tag i metallet, kan det komme så vidt, at du i stedet for at nøjes med et nyt lag lak risikerer at skulle skifte hele døren ud.

Derfor kan det godt betale sig at holde bilen ved lige med et frisk lag lak, når den gamle lak er ved at være slidt. KE Laksupport er ejet og drevet af Kasper Elmeskov. Det velrenommerede og anset autoværksted ligger centralt placeret på Holbækvej i Kalundborg, og er således nemt at komme til i bil eller på motorcykel. Kasper Elmeskov har gennem sine mange år i branchen oparbejdet stor erfaring med – og ekspertise inden for – såvel autolakering som industrilakering og lakering af cykler, knallerter, køkkener, skabslåger og meget mere.

Hvad kan KE Laksupport tilbyde mig og min bil?

Når du vælger at overlade arbejdet med autolakering til KE Laksupport, kan du være sikker på, at der bliver passet godt på din bil. Uanset om du afleverer en standard personbil af nyere årgang, eller om du skal have lakeret din gamle veteran bil, skal Kasper Elmeskov nok sørger for, at opgaven bliver løst til et 12-tal. Du kan læse mere på https://www.kelaksupport.dk/ 

Flere Nyheder