Hvad er antirust behandling?

Antirust behandling af bilens undervogn er nødvendige på vore kolde og våde breddegrader. Hvis du ikke hyppigt sørger for at få beskyttet bilens undervogn og andre metal dele med eksempelvis TekTrol, risikerer du at din bils levetid bliver drastisk forkortet. Rust – også kaldet korrosion – af bilens metalliske dele tærer voldsomt på disse. Og især undervognens mange hulrum, hvor der let kan risikere at opstå kondens, er særligt udsatte for dannelse af rust.

Derfor er det vigtigt, at det er et professionelt autoværksted, som forestår bilens antirust behandling. Her kan bilen nemlig komme op i luften, så mekanikeren nemmere kan komme til at rense og behandle hele undervognen samt de andre sårbare dele af din bils karosseri. Leder du efter en dygtig automekaniker, som tilbyder antirust behandling i Silkeborg og omegn, kan du med fordel kontakte Verner Mortensen Automobiler A/S.

Hvilke services kan Verner Mortensen Automobiler A/S tilbyde?

Verner Mortensen Automobiler A/S er et autoværksted i Silkeborg, som med mere en tres år og tilsvarende lang erfaring i bagagerummet har en bred portefølje af glade og tilfredse kunder. Hos Verner Mortensen Automobiler A/S kan du – foruden en grundig antirust behandling af din bil – forvente en masse andre nyttige ydelser, når du tegner en service aftale med værkstedet.

Verner Mortensen Automobiler A/S er autoriseret til at stemple i bilens service bog, hvilket forlænger fabriks garantien på biler af nyere dato. Du får som kunde hos Verner Mortensen Automobiler A/S 3 års garanti på reservedele samt op til 12 måneders gratis mobilitets service. Verner Mortensen Automobiler A/S forestår alle standard bil services så som klargøring til syn, service, eftersyn og reparationer af din bil.

Hvis du ønsker et godt tilbud på antirust behandling eller andre bil services, er du altid velkommen til at kontakte Verner Mortensen Automobiler A/S via hjemmesiden http://www.vernermortensen.dk/vaerksted/undervognsbehandling/