Hvad er bilpleje for dig?

18 april 2021 anders_lundtang_hansen

Man kan gøre for meget, og man kan gøre for lidt for ens bil.

Det svarer jo lidt til at pakke ens barn ind i vat, så det aldrig bliver udsat for den almindelige verden og kan være modstandsdygtig overfor den. Og så får man den indbildning, at årsagen til, at barnet ikke trives, er, fordi man ikke pakker barnet godt nok ind i vat…

På samme måde er en bil lavet til at blive kørt i og ikke stå stille, så den er til for at blive brugt.

Så kan man køre så meget i den, at man ikke tænker over, at man skal holde øje med den, hvordan det står til med den, om der skal udskiftes noget, om den bliver beskidt, skal renses, have udskiftet noget, eller der er noget helt andet galt.

Mens andre pudser og nusser så meget om dem, at de bruger for meget tid og penge på bilen.

Bilpleje skal være lige tilpas

Der vil altid være forskel på bilerne, hvor meget eller lidt pleje de har brug for, og det kommer også an på, om det er en gammel eller en ny bil.

Men hvis man lader den køre for længe uden at gøre noget ved den, hober de begyndende og reelle problemer sig op, som man ikke kan ordne med bilpleje i længden.

Omvendt kan man så også beskytte bilen så meget, at man kun kører nogle få solskinsdage i den om året, og det kun er en selv, der kører i den, mens andre aldrig ville få lov til det af fare for, at der skulle ske noget med bilen.

Så bliver det lidt en dyr bil at have stående, når man betaler forsikring for den, og den så ser pæn og duelig ud, men aldrig bliver brugt på vejene.

Man kan også pleje bilen selv eller få andre til at gøre det som for eksempel https://cleanclean.dk/.

Flere Nyheder