Køb en brugt bil

19 februar 2020 lotte_hindsberg

Går du og overvejer at købe en ny brugt bil er det vigtigt at du husker at undersøge den grundigt for fejl. Det er uanset om du køber den hos en forhandler eller af en privatperson. Udbuddet af brugte bliver er stort og det er f.eks. muligt at se på brugte biler i Albertslund.

Inden du køber en brugt bil, er det en god ide at bruge tid på at tjekke bilmærket og årgangen. Dermed vil du bedre kunne finde ud af, hvilke former for fejl bilen typisk vil have. Derudover vil du også kunne finde ud af hvad bilen koster. Det er et godt udgangspunkt når man skal snakke med ejeren.

Undgå de værste fejl

Der er flere ting du selv kan gøre for at mindste muligheden for at købe en brugt bil fuld af fejl som du ikke er blevet gjort opmærksom på. Husk at en synet bil ikke fortæller dig om der er fejl eller om f.eks. moteren er i god stand. Kun at den er lovlig at køre i den. Derfor er det en god ide at gennemgå bilen grundigt. Er du hos en forhandler, så kast også et blik på de andre biler, der bliver solgt. Det er som regel en god indikator for, om det er gode biler der bliver solgt.

Det er også en god ide at prøvekøre bilen. Gerne mere end 1 gang og det skal være mere end 10 min. Dermed kan du høre om der er noget galt med motoren. Hvis du er medlem af FDM, har du mulighed for at få dem til at lave en brugtvognstest og se om den er ok. 

Er du i tvivl så lad være med at købe bilen og find en anden. Markedet for brugte biler er stort og det er sjældent svært at finde en. 

 

Flere Nyheder