Lad et autoværksted gå din brugte bil igennem inden køb

07 oktober 2020 lotte_hindsberg

At købe en bil, ny som brugt er også en stor økonomisk udskrivning, hvor det er muligt at tabe mange penge, hvis man ikke har gjort sit forarbejde. Hvis man har gjort sit forarbejde er der en mindre risiko for at man har købt en bil fuld af fejl, det kan koste dyrt at få lavet.

Start med at læse op på den biltype du har i tankerne. Det du har brug for at vide er hvilke steder går den typisk i stykker og kræver det dyre reservedele at få ordnet eller er det noget der nemt og billigt at få ordnet. Dernæst skal du finde ud af prisniveauet og om tidligere ejere har været glade for bilen og vil de anbefale den. Læs mere her https://www.boschcarservicetune.dk/.

Lad din mekaniker gennemgå bilen

Få din mekaniker eller autoværksted til at gennemgå bilen inden køb. Der kan være mange penge at spare, hvis det viser sig at bilen har mange fejl. Ukendte fejl skal udbedres eller også skal du have et prisnedslag. Har du ikke mulighed for at få bilen undersøgt inden, så få skrevet et forbehold ind i købsaftalen. Er der ikke et forbehold, har du købt bilen som beset og kan ikke få sælger til at udbedre fejl, som du opdager efterfølgende.

Kør en lang tur

En anden god ting du bør gøre inden du siger ja til bilen er at køre en god lang tur. Den skal være på mindst en halvtime. Det er ikke nok blot at køre en tur rundt om hjørnet. Der vil du kun lære om bilen starter, når du drejer nøglen rundt. Det skal selvfølgelig heller ikke undervurderes. Du skal ud og køre på motorvejen og en tur rundt i byen. Det giver dig muligheden for at lære bilen at kende og opdage evt. fejl.

Flere Nyheder