Sådan øger du nemt prisen på din bil

10 november 2021 Steffen Hansen

editorial

Som bilejer, så vil man helst have mest muligt for sin bil, hvis man vælger at sælge den. Men hvordan kan man hurtigt og nemt lave nogle småting, som vil øge prisen på bilen? Det kommer vi ind på dette indlæg.

Få bilen poleret

Et godt trick til at få bilen til at stå skarpt, så man kan tillade sig at tage mere for den, er at give den en bilpolering. Ved at polere bilen, så kan man fjerne små lakskader, fjerne ridser der er kommet af, at man har vasket den i vaskehal og meget mere. Derfor er pengene godt givet ud, hvis man polerer sin bil lige inden man vil sælge den.

Vi anbefaler https://www.caromagic.com/, hvis du gerne vil have din bil poleret.

Tag din bil til service

En bil der er ny serviceret er typisk mere værd end en bil der ikke er. Dette skyldes, at man ved et service får udskiftet olie, bremser og andre slidting, som skal udskiftes i ny og næ. Derudover får man tjekket, om der er ting på bilen, som ikke er som de skal være. En service kan godt være dyr, hvis man vælger en fuld service, så man skal kun gøre dette, hvis man er overbevist om, at man kan sælge den for mere end hvad en service koster.

Vask bilen

Det siger måske sig selv, men det er ikke alle der gør det. Vask din bil og få den støvsuget og tørret af, inden du sætter den til salg. En nyvasket og støvsuget bil er mere indbydende, og derfor vil den helt automatisk være nemmere at sælge for højere summer, end hvis den ikke var vasket og støvsuget. Det tager ikke mere end 1-2 timer at give den en ordentlig omgang, og den korte tid er med garanti givet godt ud i sidste ende.

Flere Nyheder