Send din Volvo til service i gode hænder

13 februar 2020 simone__b

Tid til service på din Volvo?

Det er vigtigt at vedligeholde sin bil, og herunder hører at sende den regelmæssigt til service og tjek, så du sikrer, at alt er, som det skal være. Du vil naturligvis gerne sende din bil afsted til et godt og trygt værksted, som har de helt rette kompetencer til at syne netop din bil samt foretage de eventuelle nødvendige reparationer. Bilen er en af de vigtigste ejendomme for rigtig mange mennesker, den bruges flittigt og har høj værdi, hvorfor den selvfølgelig skal overlades i gode hænder, når det er tid til rutinemæssige tjek samt reparationer. Hos Bilhuset Frederiksen A/S i Brøndby er de specialiserede inden for service af biler af mærket Volvo, og her kan du trygt overlade din Volvo, hvis det er blevet tid til service.

Autoriseret Volvo-værksted i Brøndby

Bilhuset Frederiksen A/S har gode forudsætninger for at servicere dig og din Volvo på bedste vis. De har 12 værkstedslifte og 50 parkeringspladser til deres kunder. Herudover har de det bedste værktøj, de nyeste testapparater og personale med mange års erfaring inden for servicering af Volvo-biler. De vægter, at du som kunde føler dig tryg og godt behandlet gennem hele processen, hvorfor de intet ekstraarbejde foretager uden din viden og accept. Herudover gør de deres bedste for at reducere dine udgifter ved altid at forebygge uforudsete reparationer på din Volvo, og så giver de dig altid en fast og konkurrencedygtig pris inden servicen af din bil påbegyndes. De ordner din bil med standardiserede reparationsmetoder samt brug af det helt korrekte specialværktøj, og de bestræber sig på at give dig en hurtig tid, når din bil skal til service,

Send din bil til service hos et autoriseret værksted, der kombinerer god service og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Se meget mere til Bilhuset Frederiksens Volvo service her.

Flere Nyheder