Sikker transport for skoler, børnehaver og foreninger

31 oktober 2019 admin

Der kan være mange ting at holde styr på, når man skal på udflugt med sin afdeling, børnehave eller skoleklasse. Det kan derfor lette en stor byrde ved, at overlade ansvaret for transporten til en professionelt busservice. Her kan du få tilpasset en bus efter ønske og behov, så der stemmer overens med antal personer der skal på udflugt. En turistkørsel kan være attraktiv for dig, som har behov for løbende transport i løbet af året til små udflugter, ture eller, hvis I årligt har arrangementer rundt i landet. 

Uanset om du er en skole, børnehave, sportsklub eller en del af en forening, kan du med fordel kontakte et af Nordjyllands mest kompetente busservice til turistkørsel. Det er ingen andre end Fjerritslev Busserne. Her kan du forvente et mangeårig erfaren busservice, der har en fleksibel vognpark der kan skræddersyes efter netop dine ønsker og behov. Her kan du være sikker på, at du har en kompetent og behagelig buschauffører, der sikrer jer en komfortabel tur. 

Turistkørsel for virksomheder

Skal du enten holde firmafest eller arrangere en teambuildings dag, kan du med fordel kontakte Fjerritslev Busserne. De står altid klar til at hjælpe din virksomhed med en transportmulighed, der gør det nemt for dig ved at sørge for sikker og behagelig transport. På denne måde, kan du være sikker på at du har en samlet transport, hvor der er plads til alle mand og med god benplads og komfort, så det bliver en hyggelig transport for alle mand. Dermed skal ingen tænke på transport frem og tilbage, da alle vil ankomme på samme tid. Det vil også kunne spare tid og besvær i at koordinere evt. individuel transport. 

Turistkørsel til koncert, festival eller fodboldkamp

Er du en større gruppe, der gerne vil afsted til koncert, festival, fodboldkamp eller en anden større begivenhed, kan det være en fordel at leje en bus, hvor der er sørget for det hele. Du er dermed sikker på at alle mand komme frem på samme tid, og kan holde stemningen højt i bussen. 

Flere Nyheder