Skal du tage med din bil på autoværksted?

05 maj 2021 anders_lundtang_hansen

Hvis nu du har været involveret i et biluheld, der heldigvis ikke var slemmere, end at bilen kunne fikses på et autoværksted i Gribskov, hvor ulykken skete i nærheden af, og du heller ikke kom slemt til skade, men stadig skal tilses, så skal du nok ikke med bilen på værksted.

Du skal på sygehuset med ambulance og tilses og eventuelt snakke med politiet om, hvad der er sket, mens din bil bliver tilset på værkstedet.

Er bilen så alligevel totalsmadret, så er der ikke noget at gøre for denne bil.

Men måske er problemet med bilen mere, at den går i stå, og at man ikke kan klare sagen uden på vejen, hvor problemet er opstået, så man må tage den med ind på værkstedet.

Har man ikke mulighed for at tage det offentlige derud eller få hjælp af en anden billist, så kan man oftest køre med fejebladet ud til værkstedet.

Autoværkstedet klarer problemet med bilen uanset hvad

Problemet kan jo om muligt stadig løses på værkstedet, hvor det ikke vil tage så lang tid at klare, så man hurtigt er køreklar igen.

Hvis det ikke er sagen, så skal man måske forsøge at komme hjem eller videre på en anden måde.

Ellers har man måske en aftale med ens forsikring, at man kan få en lånebil, imens ens egen bil bliver fikset, hvorfor man vælger denne løsning, hvis det nu var planen, at man skulle ud at køre langt.

Måske vil man egentlig også bare gerne hjem end at glane ude på sådan et autoværksted, hvor man alligevel ikke kan hjælpe til, men ens bil er da også i gode hænder.

Ellers kan man måske leje sig ind på et hotel, hvis man er langt væk hjemmefra, indtil bilen er klar igen, om det tager en dag eller nogle flere dage.

Flere Nyheder